Formulari de contacte

A continuació li presentem un formulari de contacte mitjançant el qual vostè pot posar-se en contacte amb noltros per resoldre qualsevol dubte o atendre els seus suggeriments. No oblidi que els camps assenyalats amb un asterisc ( * ) i en vermell són obligatoris.

Resum informació legal

D’acord amb el que estableix el 3/2018 del 5 de desembre, protecció de dades personals i garantia de drets digitals, així com el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 per a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i la lliure circulació d’aquestes dades, "Gestur Balear" us informa que, emplenant el formulari, les vostres dades personals seran enregistrades i processades al fitxer d´usuari del lloc web Gestur Balear, amb l´unica finalitat d´oferir informació i publicitat sobre temes relacionats amb el tema "Gestur Balear". "Gestur Balear" es compromet a no transmetre la informació continguda en aquest fitxer a tercers.

També l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les seves dades personals, sent responsable del fitxer en què es tracten, "Gestur Balear", a l’adreça Avinguda Alexandre Rosselló , 13 B, 1a planta, 07002 Palma de Mallorca, Illes Balears (Espanya). Podeu exercir els drets esmentats a través del formulari per canviar o suprimir dades o mitjançant l’adreça electrònica info@gesturbalear.com.